Katso suuremmat kuvat galleriasta.

KYLPYHUONEREMONTTI, WC REMONTTI & LAATOITUS OULU

JOP-Remontit toteuttaa kylpyhuoneiden ja muiden tilojen remontit laadukkaasti ja luotettavasti. Omaamme pitkän kokemuksen kylpyhuoneremonteista Oulussa ja Oulun lähialueilla.

Uudet kylpyhuoneet, wc:t ja saunat ovat toimivia, tyylikkäitä ja yksilöllisiä. Käytä monivuotista kokemustamme apunasi suunnitelmiesi toteuttamiseen. Teemme kylpyhuoneremonttien yhteydessä myös tarvittavat putki- ja sähkötyöt. Näin voimme toteuttaa kylpyhuoneremontin, wc remontin tai muun työn tarvittaessa avaimet käteen -urakkasopimuksella.


Laatoitus luo tilan yleisilmeen

Etenkin kylpyhuoneet ja wc-tilat on totuttu laatoittamaan käytännöllisillä, kestävillä ja näyttävillä laatoilla. Laatoitusta suunniteltaessa on tärkeää huomioida tilan yksityiskohdat ja mahdolliset rajoitteet. Laatoituksella tilaan saadaan luotua toivottua tunnelmaa ja tyyliä. Autamme tarvittaessa laattojen valinnassa ja kylpyhuoneen suunnittelussa. Wc:n ja kylpyhuoneen remontointi onnistuu kanssamme helposti ja nopeasti. Toteutamme kylpyhuoneiden, saunojen ja muiden tilojen laatoituksia Oulun seudulla.

Ota yhteyttä meihin, kun etsit kylpyhuoneremontin ammattilaisia! JOP-Remontit remonttialan ammattilaisilta löytyy kosteiden tilojen VTT:n sertifikaatti. Olipa kyseessä sitten kylpyhuoneremontti, wc remontti tai seinien ja lattioiden laatoitus, me olemme apunasi!

Kosteiden tilojen ammattitaitomme on VTT:n sertifioima.