Katso suuremmat kuvat galleriasta.

SAUNAREMONTTI OULU

JOP-Remontit kautta saat tilattua unelmiesi saunaremontin. Toteutamme saunaremontteja Oulussa ja palvelemme niin yksityisiä kotitalouksia kuin yrityksiä. Saunaremontti nostaa koko kylpyhuoneen arvoa ja parantaa tilan viihtyvyyttä. Saunaremontti voi olla suuri tai pieni riippuen tilan kunnosta ja asiakkaiden toiveesta. Ota yhteyttä meihin, niin suunnitellaan yhdessä unelmien sauna!


Saunaremontin suunnittelu ja toteutus

Saunaremonttia toteuttaessa pieniäkin yksityiskohtia kannattaa pohtia, jotta saunasta saadaan toiminnallinen kokonaisuus visuaalisuudesta tinkimättä. Tilan suunnittelun lähtökohtana on toivottu tunnelma ja tyyli. Lauteet, seinäpaneelit, laatat, kiuas ja valaistus tekevät tilasta viihtyisän ja näyttävän. Laadukkaat materiaalit ja tuotteet kruunaavat huolellisesti toteutetun työn. Autamme tarvittaessa materiaalien hankinnassa ja tavarantoimituksessa saunaremontin yhteydessä.

Toteutamme saunaremontin laadittujen suunnitelmien mukaisesti ja pidämme huolen siitä, että työ sujuu sovitussa aikataulussa. Vanhan saunan lauteet voidaan vaihtaa uusiin tai remontoida koko tila seinistä kattoon. Meiltä löytyy pitkä kokemus erilaisten saunojen remontoinnista ja olemme mielellämme apuna aina työn suunnittelusta toteutukseen.